Hon & Han logo

Köpvillkor

PRISER

Priserna är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna gäller tills vidare. För produkter som ingår i olika kampanjer gäller priserna under aktuell kampanjperiod. På reservdelar, tillbehör och ett begränsat antal produkter inom multimedia kan priserna ändras oftare beroende på våra leverantörers prisändringar eller dylikt. Vi reserverar oss för prisfel och prisändringar på grund av ändrad moms, onormalt stora förändringar i valutaläget, inköpspriser, samt ändringar i eller förekomsten av nya lagstadgade avgifter. Vid uppenbart felaktigt prissatta varor förbehåller sig Hon & Han salong rätten att annullera ordern.

RETURPOLICY

Var vänlig och kontakta Salong Hon & Han innan du returnerar några artiklar.


Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller.


Salong Hon & Han föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. Salong Hon & Han kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur. Om du har betalat via faktura behöver vi ett bankkontonummer så att vi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret till oss via e-post.

ENGÅNGSARTIKLAR

En del varor behöver inte returneras. Hårstyling och hårvårdsprodukter.

FRAKT

ÅTERBETALNINGSPOLICY

DELÅTERBETALNING

SEN ELLER UTEBLIVEN ÅTERBETALNING

REAVAROR

BYTEN

GÅVOR

För att kunna returnera din produkt behöver vi ett ett kvitto eller inköpsbevis. Var vänlig och skicka inte tillbaka produkten till tillverkaren. Skicka istället din produkt till: Salong Hon & Han, Vaggeryd, 56730, Järnvägsgatan 14, Sverige


Du måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakten dras av från återbetalningen. Hur lång tid det tar innan du får en ny produkt beror på var du bor.


Om du skickar en artikel som är värd mer än 700 kr kan det vara en god idé att använda en leveransservice som går att spåra eller köpa en fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.

Vår policy gäller i 30 dagar. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den. Produkten måste returneras i originalförpackningen.

Det finns vissa situationer då vi endast gör delåterbetalningar: Produkter med tydliga tecken på användning och alla artiklar som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller om det saknas delar och det inte är vårt fel. Alla objekt som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det ibland tar lite tid innan återbetalningen krediteras. Kontakta därefter din bank då det oftast tar lite tid innan återbetalningen görs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på: webshop@honhan.se.

Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.

Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: webshop@honhan.se och artikeln till: Salong Hon & Han, Vaggeryd, 56730, Järnvägsgatan 14, Sverige

Om artikeln var angiven som en gåva när den köptes och den skickades direkt till dig, kommer du få ett presentkort som motsvarar värdet på gåvan. När vi mottagit artikeln kommer vi att skicka presentkortet till dig.

Om artikeln inte var angiven som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren tagit emot artikeln för att ge dig den senare, kommer vi att göra återbetalning till gåvogivaren och han eller hon kommer sedan att få ett meddelande när du har returnerat artikeln.

INTEGRITETSPOLICY

VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik så samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.

När du är inne i vår butik får vi också automatiskt information om din dators IP-adress så att vi vet vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder.

MARKNADSFÖRING VIA E-POST

Om du ger oss tillåtelse, kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

SAMTYCKE

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.

LEVERANSTIDER

HÄMTA I SALONG

Välj leverans "Hämta i salong" i kassan. ”Hämta i salong” är inte valbart om varan är slut i butikslager, vänligen välj då annat leveransalternativ.


När varan finns att hämta i butiken får du ett SMS.


Hämta i salong är en kostnadsfri leveransmetod.

LEVERANS

Paketet skickas oftast inom 2-3 arbetsdagar efter beställning, med undantag för högsäsong då leveranstiden kan vara något längre beroende på hög orderingång.Transportörens leveranstid tillkommer.


Leverans är kostnadsfri.


This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept